Gyártás - Organic Solution 2012 Kft

Tartalomhoz ugrásGyártásKapcsolat rendszerünknek és 10 éves működésünknek köszönhetően tapasztalt és jól képzett szakmunkás kollégákkal rendelkezünk, akik az eddigi gyártási problémákra mindig megtalálták a gyors és hatékony megoldást.
Műhelyünk 3 új csúcstechnológiás DMG Moriseiki megmunkáló géppel rendelkezik melyek szerszámozottsága és felkészültsége az egyedi és kis sorozatgyártásra van berendezkedve. Kapcsolat rendszerünknek köszönhetően az autóiparban megtalálható szinte minden alkatrészt el tudunk készíteni a prototípustól kezdve a kissorozat gyártásig bezárólag.
Célunk az eddig elért növekedési pálya fenntartása, melyet újabb beruházásokkal és kollégáink folyamatos fejlesztésével kívánunk megvalósítani.
Egyedi forgácsolt alkatrészek gyártása

Célgépek és egyedi mérőkészülékek alkatrészeinek gyártásával foglalkozunk magas minőségi színvonalon az autóipar minden elvárásának figyelembe vételével!
Tapasztalt forgácsolócsapatunk az egyszerű alkatrészek gyártásától a bonyolultabb 5 tengelyes és 3D felületek elkészítéséig, professzionális szaktudással járulnak hozzá termékeik legyártásában!

Prototípus gyártás

Műanyag fröccsöntéshez alumínium öntéshez és szerelési próbákhoz készítünk „MUSTER” darabokat melyeket minden esetben +/- 0,05 mm pontosan 3D mérőgéppel validálunk.

A „MUSTER” darabokat általában alumíniumból ,de speciális esetekben műanyagból ,vagy szerelési próbákhoz a kapcsolódó felületeket acél betétekből készítjük el!
Kis sorozatú gyártás

Szerszámparkunk és gyártó készülékeink az egyedi és kis sorozat gyártásra van berendezkedve, ezért költséghatékonyan maximum csak a kis sorozatú „300~500” darabszámú alkatrészeket tudjuk legyártani!

Gépeink

DMG DMC 635 V
3 tengelyes megmunkáló központ
(X=635 Y=510 Z=460)
DMG DMC 600 V
3 tengelyes megmunkáló központ
(X=600 Y=560 Z=510)
DMG DMX 50 U
5 tengelyes megmunkáló központ
(X=500 Y=450 Z=400)
Gépeink integrált Renishaw szerszám és munkadarab bemérő rendszerrel vannak ellátva, így már a megmunkálás során ellenőrző méréseket tudunk végezni anélkül, hogy az alkatrészt ki kellene venni a megmunkáló gépből.
Vissza a tartalomhoz